ДП Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв

+38 (044) 482-36-98

Підписатись на новини

28 лютого відбувся Семінар «Діяльність іноземних представництв в Україні та особливості оплати праці в 2018 році»
16:06 01.03.2018

28 лютого відбувся Семінар «Діяльність іноземних представництв в Україні та особливості оплати праці в 2018 році»

 

Відповідно до існуючої практики співробітництва між ГДІП та іноземними представництвами, з метою підвищення кваліфікації українського персоналу іноземних представництв, 28 лютого 2018 р. у приміщенні Медіа – центру ГДІП, за адресою вул. Пирогова, 6-а, відбувся Семінар «Діяльність іноземних представництв в Україні та особливості оплати праці в 2018 році». В заході взяли участь співробітники Посольств, іноземних представництв та проектів технічної допомоги: Німецького культурного центру «Ґете-Інститут» при Посольстві Федеративної Республіки Німеччина, Посольства Великобританії, Посольства Держави Ізраїль, Посольства Португалії, Представництва Європейського Союзу в Україні, Представництва Офісу зв’язку НАТО, Представництва «Кімбрія Юнігрейн А/С», Представництва «Гертнер Сервic ГмбХ», Представництва «Коммерцбанк АГ», Представництва «Чайна Роуд Енд Брідж Корпорейшн», Проекту Міжнародної фундації виборчих систем (IFES) Проекту МТД «Програма ефективної та відповідальної політики», Програми МТД ДОБРЕ та інші.

 

Для доповіді на Семінарі було запрошено нового викладача – директора Харківської консалтингової компанії «Велні», незалежного практикуючого консультанта з питань оподаткування, бухгалтерського обліку, економіки та фінансів, кандидата економічних наук Величко Вікторію Валеріївну.

 

Під час Семінару було розглянуто актуальні питання Пенсійної реформи, діючих соціальних гарантій для українського персоналу іноземних представництв – нерезидентів. Лектор звернула увагу на правильність нарахувань за листами тимчасової непрацездатності та декретними, необхідність здійснення індексації заробітної плати, оплати праці за дні відрядження під час виїзду за кордон. Особливо було наголошено на введенні нових штрафних санкцій щодо інспекційних перевірок з питань оплати праці та акцентовано увагу на можливостях зменшення їх розміру.

 

Семінар проходив в інтерактивному режимі. Присутні мали чудову нагоду поставити запитання, котрі виникли під час виступу доповідача, та поділитися власним досвідом.Усім сподобалося живе та доступне спілкування в колі колег.

Після закінчення Семінару учасники ділилися враженнями про організацію Семінару та високий професійний рівень вперше запрошеного доповідача – Величко Вікторії Валеріївни: досвідчена, комунікабельна, з чітким та конструктивним баченням проблематики. На всі запитання було надано конкретні відповіді та практичні рекомендації (зокрема, щодо ведення фінансової документації відповідно до вимог чинного законодавства та існуючої практики).

 

В анкетахучасникам семінару було запропоновано висловити свою думку про Семінар. Респонденти відзначили актуальність тематики Семінару, високий рівень його організації, професійно підібраний друкований   матеріал, зручні умови та комфортну атмосферу спілкування в добре технічно оснащеному приміщенні Медіа – центру ГДІП.

Під час проведення заходу присутні з задоволенням переглянули фільм про екскурсійну подорож до Запоріжжя дипломатів іноземних місій, організовану співробітниками Генеральної дирекції в 2017 році, та презентацію нової послуги ГДІП щодо позаофісного зберігання документів.

До смаку також прийшлися ранкова запашна кава та невеликий фуршет під час перерви.

 

На прохання учасників Семінару публікуємо презентаційний матеріал лектора-доповідача Велічко В.В. за посиланням ЗП 2018 новая презентация

 

Пропонуємо ознайомитись з фото-звітом Семінару

DSC_0164 DSC_0182 DSC_0184 DSC_0186 DSC_0190 DSC_0195 DSC_0196 DSC_0201 DSC_0203 DSC_0206 DSC_0209