ДП Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв

+38 (044) 482-36-98

Підписатись на новини

20-го грудня відбувся семінар.
14:34 21.12.2017

20 грудня 2017 р. в приміщенні Медіа центру ДП ГДІП, за адресою вул. Пирогова, 6-а, для співробітників Посольств, іноземних представництв та проектів технічної допомоги був проведений семінар «Законодавчі новації для представництв нерезидентів 2017-2018.  Пенсійна реформа.». В семінарі брали участь представники понад 30 – ти представництв, що знаходяться на обслуговуванні в Генеральній дирекції. Серед учасників – співробітники Німецького культурного центру «Ґете-Інститут» при Посольстві Федеративної Республіки Німеччина, Посольства Австрії, Посольства Швеції, Посольства Канади,Представництва Датської Ради у справах біженців в Україні, ПредставництваЕпсон Європа Б.В. , Представництва Гертнер Сервic ГмбХ, Представництва Коммерцбанк АГ,Представництва Баксі С.п.А., Консультативної місії Європейського Союзу в Україні, ПроектуТрансформація фінансового сектору в Україні , та інші.

 

На семінарі були розглянуті наступні питання:

І. Актуальні новини для представництв нерезидентів. Зміни до Закону «Про бухгалтерський облік» запрацюють з 2018 року. Пенсійна реформа: основні зміни в ЄСВ і страхуванні.

ІІ.   Впровадження BEPS. Представництва під пильним контролем. Щодо тотожності виду діяльності представництва і материнської компанії. Міжнародний обмін податковою інформацією. Податкові ризики в діяльності представництв.

ІІІ.   Загальні питання, які можуть стосуватися кожного. Звітність представництв. Продаж основних засобів і податок на репатріацію. Зміни до Інструкції про службові відрядження. Вартість проїзних, обідів, страхування, оренди є об’єктом нарахування ЄСВ.   Спірні питання заповнення таблиць 5 і 6 додатка 4 звіту з ЄСВ для договорів ЦПХ. Деякі актуальні пояснення, щодо заповнення форми №1ДФ. Ризики по договорам, де вартість вказана в валюті. Як отримати індивідуальну податкову консультацію і чи справді вона захистить. Порядок надання узагальнюючих податкових консультацій.

 

Доповідачем семінару була експерт з оподаткування ТОВ «ІНФОРМ АКТИВ» Гончаренко Ірина Олексіївна.

 

Учасники Семінару відмітили актуальну тематику семінару, дали високу оцінку виступаючого лектора та наданого друкованого матеріалу, високий рівень організації, зручні умови в добре технічно оснащеному приміщенні Медіа центру ГДІП. Всім сподобалась гарна кава з ранку та добрий фуршет в перерві на каву – брейк.

Під час Семінару було презентовано нові послуги дирекції «Інпредкадри».

 

Наступний семінар планується на лютий місяць 2018 року.DSC_0269 DSC_0272 DSC_0284 DSC_0289 DSC_0297 DSC_0300 DSC_0309