ДП Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв

+38 (044) 482-36-98

Підписатись на новини

Звіт про проведення онлайн-семінару
8:41 29.09.2020

18.09.2020 дирекцією «Інпредкадри» ДП «ГДІП» було організовано та проведено онлайн –семінар:

 Податкові новації –2 020: аналіз впливу Закону № 466-IX на облік у представництвах, роботу з кадрами, відрядження, відпустки та лікарняні, інші зміни.

 Загальні положення визначення права громадян на державне пенсійне забезпечення.

У заході взяли участь співробітники Посольств, іноземних представництв та проектів технічної допомоги:

Німецького культурного центру «Ґете-Інститут» при Посольстві Федеративної Республіки Німеччина в Україні, Посольство Франції в Україні, Посольство Великої Британії в Україні, Посольство Королівства Нідерландів в Україні;

Представництв: НАТО в Україні, «Кімбрія Юнігрейн А/С», «ТОВ «Перфетті Ван Мелле», «Берінгер Інгельхайм РЦВ ГмБХ енд КО КГ», «Гертнер Сервic ГмбХ», «Еспарма ГмбХ», «Коммерцбанк АГ», «Бектел Інтернешнл Сістемз, Інк.», «Інтертек Трейдінг Корпорейшн» (США), Ради міжнародних наукових досліджень та обмінів, «Оріон Корпорейшн», «Ексон Мобіл Петролеум енд Кемікл», «ПОЛО Хандельсакцієнгезельшафт», «Вайдманн Електрикал Текнолоджі АГ», «Фьостальпіне Єврошталь ГмбХ»;

Програм міжнародної технічної допомоги (МТД) «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), Програма МТД сприяння громадській активності «Долучайся!», Проєктів МТД: Інтерньюс Нетворк, Міжнародний Республіканський Інститут, «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II);

ТОВ «ШНАЙДЕР ГРУП», ТОВ «ЕВРОТЕХАЛЬЯНС».

З вітальним словом до учасників звернувся директор дирекції «Інпредкадри» ДП «ГДІП» – Гордієнко Микола Павлович, який зазначив основні напрями роботи дирекції та окреслив коло пріоритетних питань, котрі піднімалися під час семінару.

Зі змістовною доповіддю щодо податкових новацій – 2020: аналізу впливу Закону № 466-IX на облік у іноземних представництвах, роботи з кадрами, відряджень, відпусток та лікарняних, а також інших змін виступила доповідач – директор Харківської консалтингової компанії «Велні», незалежний практикуючий консультант з питань оподаткування, бухгалтерського обліку, економіки та фінансів, кандидат економічних наук – Величко Вікторія Валеріївна.

Під час семінару ґрунтовно та глибоко було висвітлено питання основних змін ведення бухгалтерського обліку з урахуванням змін Закону № 466-IX.

У ході семінару детально розглянуто актуальні питання Пенсійної реформи, страховий стаж та порядок його підтвердження. Доповідачем з цього питання виступила заступник начальника управління із застосування пенсійного законодавства Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві –Грєбєннікова Людмила Миколаївна.

Семінар проходив в інтерактивному режимі. Звісно ж, продуктивний семінар неможливо уявити без формату «питання-відповідь». Присутні мали чудову нагоду поставити запитання, котрі виникли під час виступу доповідачів. На всі запитання було надано чіткі відповіді та практичні рекомендації.

Дистанційний формат роботи вкотре переконує у зручності онлайн-семінарів, які надають можливість зібрати експертів та учасників з усієї України.

Тому незабаром запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до наших наступних заходів та взяти активну участь у онлайн-семінарах, що обов`язково будуть сповнені плідної спільної роботи.

Пропонуємо ознайомитись з фото-звітом Семінару та відзивами учасників:

 

сканирование0059

сканирование0058

сканирование0060

1

 

 

 

 

 

2

 

 

 

 

 

3