ДП Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв

+38 (044) 482-36-98

Підписатись на новини

Турнірний захід в «Ультрамарині»
9:13 29.01.2018

Актив профспілкової групи дирекції «Інпредкадри» на чолі з нашим головою Ткачук Валентиною Олександрівною вийшов з пропозицією провести в січні місяці 2018 року змагання з боулінгу та більярду. Керівництво та весь колектив дирекції із задоволенням підтримали цю ініціативу.

На Водохреща, 19 січня 2018 року, всі дружно поспішали до Боулінг- клубу в розважальному центрі «Ультрамарин», де на нас чекали боулінгові доріжки та більярдна зала. Після активної пішохідної прогулянки дорогою до клубу по засніжених київських вулицях, усі були приємно вражені теплом і затишком «Ультрамарину». Відразу на вході нам запропонували запашну каву та чай. Це було дуже приємно.

За декілька днів до запланованого заходу учасники розподілилися по групах «за інтересами» та дали назву кожній команді. На чотирьох доріжках в змаганнях з боулінгу зустрілися команди: «Піратки», « Дружба »,« Дівчата », « 3+2 і Настрій». Інші – попрямували до більярдної зали, де були розташовані столи «американки» та «російського» більярду.

Урівноважених серед присутніх не було. Більш емоційно проходив турнір з боулінгу. Ніхто не залишався осторонь. Радісні оплески підтримки та добрий настрій сприяли успіху наших змагань! Час пройшов дуже швидко та непомітно.

У дружньому колі за великим столом, де на нас чекала піца та узвар, оголосили переможців. Але ніхто не запам’ятав, хто набрав найбільше балів та вийшов переможцем. Перемогли всі присутні! Саме такі заходи зближують та сприяють успішній роботі колективу.

Ми дякуємо за надану можливість бути разом та спілкуватися в вимушеній атмосфері! Переконані – попереду ще багато цікавих подій!

DSC_0037 DSC_0060 DSC_0107