ДП Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв

+38 (044) 482-36-98

Підписатись на новини

Мальовничими стежками осінньої «Софіївки»
9:12 24.10.2018

Висловлюємо щиру подяку профспілковій організації ДП ГДІП та особисто Михайловій Валентині Іванівні за чудово організовану екскурсію та приємний відпочинок для наших співробітників.

21 жовтня 2018 року відбулася екскурсія співробітників дирекції «Інпредкадри» ДП ГДІП до Національного дендрологічного парку України «Софіївка», розташованого в урочищі Кам’янка м. Умань Черкаської області.

Своєю красою та вишуканістю «Софіївка» не поступається кращим паркам Європи, особливо коли золота осінь одягає в розкішні різнокольорові шати алеї та доріжки парку, обрамлені столітніми дубами, липами та рідкісними деревами.

Під час прогулянки парком нас привітно зустрічали статуї стародавніх богів (Аполлона, Амура, Венери), міфічних героїв (Паріса, Орфея), древньогрецьких філософів, мислителів та поетів (Сократа, Гомера, Евріпіда, Арістотеля).

В атмосферу стародавньої Греції запрошували Партерний амфітеатр, Острів Кохання (Анти-Цирцеї), фонтан «Змія», Великий водоспад, Єлисейські поля, підземна річка Ахеронт та дивовижна система ставків, водоспадів, каскадів, басейнів, фонтанів та гротів.

А чудового сонячного настрою додало єднання з природою.

           DSC_0014 DSC_0072 DSC_0066DSC_0094 DSC_0058 DSC_0046