Проведення заходу
На території Спортивно-дипломатичного клубу ДП “ГДІП” вул. Труханівська,1-Г в суботу 10 липня 2021 року за сприяння дирекції “Дипсервіс” для членів Первинної профспілкової організації іноземних Представництв в Україні було організовано захід з кулінарного майстер-класу по приготуванню «Котлети по-київськи».
Особливість котлети по-київськи у тому, що вона виготовляється з відбивного курячого філе, в середину кладеться шматочок вершкового масла, іноді сир, зелень, гриби, обробляється у панірувальних сухарях та запікається в духовці. Цю страву досить легко зробити в домашніх умовах, її приготування чудово підходить тим, хто любить на власній кухні випробовувати цікаві й оригінальні кулінарні рецептури.
Відвідавши цей майстер-клас учасники дізнались технологію приготування київського делікатесу, яким в майбутньому почастують своїх рідних та друзів.
Після трапези кулінари-аматори із задоволенням взяли участь у спортивному заході: стріляли з лука, грали в шахи, настільний теніс, каталися на велосипеді.
Запрошуємо усіх бажаючих співробітників іноземних представництв разом зі своїми родинами взяти участь у заходах, які проходять на Трухановому острові.
Детальну інформацію про заходи ви можете отримати за телефонами: моб. 067 245 72 14 – В.О. Ткачук,
моб. 067 245 71 47 – О.Ю. Кийков